Onze planken

KAASPLANK TRADITION
Selectie van gerijpte artisanale kazen met een lange traditie, met confit, noten en gedroogd fruit
More information
Price: € 16,00 / person
KAASPLANK KORBOO DELUXE
Voor de echte cheese lover die kiest voor exclusieve topkazen. Vergezeld van vers fruit, confit, noten en gedroogd fruit
More information
Price: € 20,00 / person
KAASPLANK DESSERT (VANAF 2 PERS)
Assortiment van kaasjes als dessert. Ca.150gr per persoon.
More information
Price: € 12,00 / person
BUTCHER'S PLATE DELUXE (VANAF 2 PERS.)
Assortiment van exclusieve Spaanse, Italiaanse en Franse hammen, worsten en andere fijne vleeswaren
More information
Price: € 18,50 / person
TAPAS PLANK 4 PERS
Aperitiefplank met het beste uit ons kaas, charcuterie en tapas assortiment.
More information
TAPAS PLANK 6 PERS
Aperitiefplank met het beste uit ons kaas, charcuterie en tapas assortiment.
More information
TAPAS PLANK 8 PERS
Aperitiefplank met het beste uit ons kaas, charcuterie en tapas assortiment.
More information
The image is purely for information

Kaasfondue

RACLETTE TRADITION
Assortiment van 4 klassieke raclettekazen (natuur, Morbier, met mosterd en met witte wijn) (250gr p.p.) met uitjes en augurken en 5 charcuteriesoorten (100gr p.p.): Viande des grisons, Breasola, Coppa, Zwarte Woudham en Rosette de Lyon
More information
Price: € 16,00 / person
RACLETTE DELUXE
Assortiment van 4 fermier raclettekazen (gerookt, met peper, met daslook en met truffel) (250gr p.p.), vergezeld van zilveruitjes en augurken en 5 fijne charcuteriesoorten (100 gr p.p.): Viande des grisons, Bresaola, Coppa, Zwarte Woudham en Rosette de Lyon.
More information
Price: € 20,00 / person
KAASFONDUE TRADITION
De klassieke moitié-moitié: gruyère réserve en Vacherin Fribourgeois, 250 gr p.p.
More information
Price: € 12,00 / person
KAASFONDUE DELUXE
De klassieke moitié-moitié: gruyère réserve en Vacherin Fribourgeois, uitjes en augurkjes, lookteentje, witte wijn, Kirsch, stokbrood, champignons, krielaardappeltjes in de schil en gemengde sla
More information
Price: € 18,00 / person
FONDUE KORBOO CHEESE MASTERS
Fondue van het huis met 4 soorten kaas. 250gr p.p.
More information
Price: € 13,00 / person
ASSORTIMENT FIJNE VLEESWAREN VOOR RACLETTE/FONDUE
Selectie van 5 fijne vleeswaren voor bij uw raclette/fondue (100gr per persoon): Viande des grisons, Bresaola, Coppa, Zwarte Woudham en Rosette de Lyon
More information
Price: € 7,00 / person
FIJNPROEVERSSLAATJE VOOR RACLETTE/FONDUE
Slaatje met vinaigrette als side dish voor uw raclette of fondue
More information
Price: € 3,50 / person
The image is purely for information

Brood

WITTE BAGUETTE
Witte baguette
More information
MEERGRANEN BAGUETTE
Meergranen baguette
More information
OLIJVENBROOD
Olijvenbrood
More information
FOCCACIA
Foccacia
More information
DONKER SPELTBROOD
Donker speltbrood
More information
NOTENBROOD
Notenbrood
More information
NOTEN-ROZIJNEN-VIJGEN BROOD
Noten-rozijnen-vijgen brood
More information
NOTEN-ROZIJNEN BROOD
Noten-rozijnen brood
More information
ROGGEBOL ROZIJNEN
Roggebol rozijnen
More information
TAFELBROODJE/KLEINE PISTOLET
Tafelbroodje/kleine pistolet
More information
The image is purely for information

Kerstavond

ZAKOUSKIS MAISON - GEKOOKTE SERRANO MET TUINKRUIDEN
Huisgemaakt bladerdeeghapje met gekookte Spaanse beenham en tuinkruiden. Op te warmen gedurende 15min in voorverwarmde oven op 180 graden.
More information
ZAKOUSKIS MAISON - GEKOOKTE SERRANO MET TUINKRUIDEN
Huisgemaakt bladerdeeghapje met gekookte Spaanse beenham en tuinkruiden. Op te warmen gedurende 15min in voorverwarmde oven op 180 graden.
More information
ZAKOUSKIS MAISON - GEKOOKTE SERRANO MET TUINKRUIDEN
Huisgemaakt bladerdeeghapje met gekookte Spaanse beenham en tuinkruiden. Op te warmen gedurende 15min in voorverwarmde oven op 180 graden.
More information
PANKO APERITIEFKROKETJES - KAAS
Panko Aperitiefkroketjes - kaas. 4 minuten opwarmen in frituurpan op 170 graden
More information
PANKO APERITIEFKROKETJES - KAAS
Panko Aperitiefkroketjes (per 10) - kaas. 4 minuten opwarmen in frituurpan op 170 graden
More information
PANKO APERITIEFKROKETJES - FETA EN SPINAZIE
Panko Aperitiefkroketjes feta en spinazie. 4 minuten opwarmen in frituurpan op 170 graden
More information
PANKO APERITIEFKROKETJES - BONTA HAM
Panko Aperitiefkroketjes met Bonta ham (gedroogde ham De Laet & Vanhaver). 4,5 minuten opwarmen in frituurpan op 170 graden
More information
IBERICO BELLOTA HAM 36 - 50GR
Iberico Bellota ham - 50gr
More information
VELOUTÉ VAN BUTTERNUTPOMPOEN MET KRUIDENKAAS EN PANCETTA (1 LITER)
Velouté van butternutpompoen met kruidenkaas en pancetta (1 liter)
More information
KREEFTENBISQUE MET STUKJES KREEFT (1 LITER)
Kreeftenbisque met stukjes kreeft (1 liter)
More information
ATISANALE KAASKROKET
Artisanale kaaskroket - bakken in frituurpan gedurende 5 min op 170 graden
More information
ARTISANALE GARNAALKROKETTEN
Artisanale garnaalkroketten
More information
ARTISANALE GARNAALKROKETTEN
Artisanale garnaalkroketten
More information
FEUILLETÉ - GEITENKAAS & HONING
Bladerdeeggebakje als voorgerecht. Op te warmen gedurende 12 min in voorverwarmde oven op 180 graden.
More information
FEUILLETÉ - SAINT MARCELLIN
Bladerdeeggebakje als voorgerecht. Op te warmen gedurende 12 min in voorverwarmde oven aan 180 graden.
More information
FEUILLETÉ - MAROILLES
Bladerdeeggebakje als voorgerecht. Op te warmen gedurende 12 min in voorverwarmde oven op 180 graden.
More information
STOOFPOTJE VAN EVERZWIJN
Stoofpotje van everzwijn - appel - veenbes - winterse groenten met keuze uit aardappelpuree, amaldelkroketjes, gratin dauphinois of knolselderpuree.
More information
Price: € 28,00 / person
KABELJAUWHAASJE
Kabeljauwhaasje - grijze garnaal - wittewijnsaus - prei en volgens uw keuze: aardappelpuree, knolselderpuree,gratin Dauphinois of amandelkroketjes.
More information
Price: € 28,00 / person
KAASPLANK TRADITION
Selectie van gerijpte artisanale kazen met een lange traditie, met confit, noten en gedroogd fruit
More information
Price: € 16,00 / person
KAASPLANK KORBOO DELUXE
Voor de echte cheese lover die kiest voor exclusieve topkazen. Vergezeld van vers fruit, confijt, noten en gedroogd fruit
More information
Price: € 20,00 / person
KAASPLANK DESSERT
Assortiment van kaasjes als dessert. Ca.150gr per persoon.
More information
Price: € 12,00 / person
BUTCHER'S PLATE DELUXE
Assortiment van exclusieve Spaanse, Italiaanse en Franse hammen, worsten en andere fijne vleeswaren
More information
Price: € 18,50 / person
RACLETTE TRADITION
Assortiment van 4 klassieke raclettekazen (natuur, Morbier, met mosterd en met witte wijn) (250gr p.p.) met uitjes en augurken en 5 charcuteriesoorten (100gr p.p.): Viande des grisons, Breasola, Coppa, Zwarte Woudham en Saucisson de Savoie
More information
Price: € 16,00 / person
RACLETTE DELUXE
Assortiment van 4 fermier raclettekazen (gerookt, met peper, met daslook en met truffel) (250gr p.p.), vergezeld van zilveruitjes en augurken en 5 fijne charcuteriesoorten (100 gr p.p.): Viande des grisons, Bresaola, Coppa, Zwarte Woudham en Saucisson de Savoie.
More information
Price: € 20,00 / person
KAASFONDUE TRADITION
De klassieke moitié-moitié: gruyère réserve en Vacherin Fribourgeois, 250 gr p.p.
More information
Price: € 12,00 / person
FONDUE KORBOO CHEESE MASTERS
Fondue van het huis met 4 soorten kaas. 250gr p.p.
More information
Price: € 13,00 / person
ASSORTIMENT FIJNE VLEESWAREN VOOR RACLETTE/FONDUE
Selectie van 5 fijne vleeswaren voor bij uw raclette/fondue (100gr per persoon): Viande des grisons, Bresaola, Coppa, Zwarte Woudham en Saucisson de Savoie
More information
Price: € 7,00 / person
FIJNPROEVERSSLAATJE VOOR RACLETTE/FONDUE
Slaatje met vinaigrette als side dish voor uw raclette of fondue
More information
Price: € 3,50 / person
KERSTBUCHE TARTE FRANÇOISE - NOUGAT FRAMBOOS (2, 5 OF 10 STUKKEN)
Deze kerststronk met framboos en nougat staat garant voor heerlijk uitgesproken zure en intense smaken. Een zachte vanillebiscuit bedekt met een nougat crunch (een mengsel van amandelen en witte chocolade). Op dit koekje ligt een frambozenmousse met een lichte kern van amandelblancemange en gekonfijte citroen. Deze kerststronk met framboos is vervolgens bedekt met een frambozenspiegelglazuur voor nog meer elegantie. Gelimiteerde editie - Beschikbaar vanaf 30 november tot 10 januari
More information
KERSTBUCHE TARTE FRANÇOISE - DONKERE CHOCOLADE & BOURBONVANILLE (2, 5 OF 10 STUKKEN)
De heerlijke smaak van chocolade en de zoetheid van vanille zijn bij deze kerststronk perfect in balans. De basis bestaat uit een génoise van cacao en een crunch van praliné voor een extra knapperig karakter. Daar bovenop vind je een creatie van pure chocolademousse met een romige kern van vanillebourbon. Het geheel is bedekt met chocoladespiegelglazuur. Gelimiteerde editie - Beschikbaar vanaf 3 december tot 10 januari
More information
KERSTBUCHE TARTE FRANÇOISE - PRALINÉ KOFFIE (2, 5 OF 10 STUKKEN)
Een opgerolde kerststronk met crème au beurre. Françoise heeft dit traditionele kerstrecept opnieuw onder de loep genomen om deze creatie naar een nog hoger niveau te tillen. Op een laagje knapperig gepofte rijst vind je een koek besmeerd met een praliné van geroosterde hazelnoten en crème au beurre van koffie en dit gerold in de vorm van een kerststronk. Het geheel wordt bedekt met een nieuwe laag crème au beurre van koffie.
More information
KERSTBUCHE TARTE FRANÇOISE - MANGO PASSIEVRUCHT (2, 5 OF 10 STUKKEN)
Een exotische kerststronk voor warme en zonnige feestdagen. Dat belooft Françoise je met deze kerststronk met een passievruchtmousse, een lichte mangomousse en abrikozenconfijt. Amandelschilfers zorgen voor een knapperige toets. Dit alles rust op een zachte, madeleine-achtig structuur, en is bedekt met mooi mango spiegelglazuur. Gelimiteerde editie - Beschikbaar vanaf 3 december tot 10 januari
More information
WITTE BAGUETTE
Witte baguette
More information
MEERGRANEN BAGUETTE
Meergranen baguette
More information
TAFELBROODJE/KLEINE PISTOLET
Tafelbroodje/kleine pistolet
More information
FOCCACIA
Foccacia
More information
OLIJVENBROOD
Olijvenbrood
More information
NOTENBROOD
Notenbrood
More information
NOTEN-ROZIJNEN BROOD
Noten-rozijnen brood
More information
NOTEN-ROZIJNEN-VIJGEN BROOD
Noten-rozijnen-vijgen brood
More information
ROGGEBOL ROZIJNEN
Roggebol rozijnen
More information
CRÉMANT DE LOIRE AMPLITUDE ET FINESSE 2013
Domaine des Hautes Vignes
More information
CHAMPAGNE MICHEL LITTIÈRE EXTRA BRUT
De Cuvée Extra Brut heeft een lage dosis suiker. Er is een balans tussen de drie druivensoorten uit de CHampagne. Een langere rijpingsperiode in de kelders ontwikkelt rijke en fruitige aroma's met een frisse toets.
More information
DOM. BOUCHIÉ-CHATTELIER: POUILLY FUMÉ 'PREMIER MILLÉSIME` AOC 2019
Dom. Bouchié-Chattelier: Pouilly Fumé 'Premier Millésime` AOC 2019
More information
DOMAINE VENDANGE - ROUSSETTE DE SAVOIE 2020
Domaine Vendange - Roussette de Savoie 2020. Ideaal om uw raclette of kaasfondue te begeleiden!
More information
CHÂTEAU ROLLAN DE BY 2016
Château Rollan de By 2016
More information
The image is purely for information

Oudejaarsavond

ZAKOUSKIS MAISON - GEKOOKTE SERRANO MET TUINKRUIDEN
Huisgemaakt bladerdeeghapje met gekookte Spaanse beenham en tuinkruiden. Op te warmen gedurende 15min in voorverwarmde oven op 180 graden.
More information
ZAKOUSKIS MAISON - GEKOOKTE SERRANO MET TUINKRUIDEN
Huisgemaakt bladerdeeghapje met gekookte Spaanse beenham en tuinkruiden. Op te warmen gedurende 15min in voorverwarmde oven op 180 graden.
More information
ZAKOUSKIS MAISON - GEKOOKTE SERRANO MET TUINKRUIDEN
Huisgemaakt bladerdeeghapje met gekookte Spaanse beenham en tuinkruiden. Op te warmen gedurende 15min in voorverwarmde oven op 180 graden.
More information
PANKO APERITIEFKROKETJES - KAAS
Panko Aperitiefkroketjes - kaas. 4 minuten opwarmen in frituurpan op 170 graden
More information
PANKO APERITIEFKROKETJES - KAAS
Panko Aperitiefkroketjes (per 10) - kaas. 4 minuten opwarmen in frituurpan op 170 graden
More information
PANKO APERITIEFKROKETJES - FETA EN SPINAZIE
Panko Aperitiefkroketjes feta en spinazie. 4 minuten opwarmen in frituurpan op 170 graden
More information
PANKO APERITIEFKROKETJES - BONTA HAM
Panko Aperitiefkroketjes met Bonta ham (gedroogde ham De Laet & Vanhaver). 4,5 minuten opwarmen in frituurpan op 170 graden
More information
IBERICO BELLOTA HAM - 50GR
Iberico Bellota ham - 50gr
More information
VELOUTÉ VAN BUTTERNUTPOMPOEN MET KRUIDENKAAS EN PANCETTA (1 LITER)
Velouté van butternutpompoen met kruidenkaas en pancetta (1 liter)
More information
KREEFTENBISQUE MET STUKJES KREEFT (1 LITER)
Kreeftenbisque met stukjes kreeft (1 liter)
More information
ATISANALE KAASKROKET
Artisanale kaaskroket - bakken in frituurpan gedurende 5 min op 170 graden
More information
ARTISANALE GARNAALKROKETTEN
Artisanale garnaalkroketten
More information
ARTISANALE GARNAALKROKETTEN
Artisanale garnaalkroketten
More information
FEUILLETÉ - GEITENKAAS & HONING
Bladerdeeggebakje als voorgerecht. Op te warmen gedurende 12 min in voorverwarmde oven op 180 graden.
More information
FEUILLETÉ - SAINT MARCELLIN
Bladerdeeggebakje als voorgerecht. Op te warmen gedurende 12 min in voorverwarmde oven aan 180 graden.
More information
FEUILLETÉ - MAROILLES
Bladerdeeggebakje als voorgerecht. Op te warmen gedurende 12 min in voorverwarmde oven op 180 graden.
More information
STOOFPOTJE VAN EVERZWIJN
Stoofpotje van everzwijn - appel - veenbes - winterse groenten met keuze uit aardappelpuree, amaldelkroketjes, gratin dauphinois of knolselderpuree.
More information
Price: € 28,00 / person
KABELJAUWHAASJE
Kabeljauwhaasje - grijze garnaal - wittewijnsaus - prei en volgens uw keuze: aardappelpuree, knolselderpuree,gratin Dauphinois of amandelkroketjes.
More information
Price: € 28,00 / person
KAASPLANK TRADITION
Selectie van gerijpte artisanale kazen met een lange traditie, met confit, noten en gedroogd fruit
More information
Price: € 16,00 / person
KAASPLANK KORBOO DELUXE
Voor de echte cheese lover die kiest voor exclusieve topkazen. Vergezeld van vers fruit, confijt, noten en gedroogd fruit
More information
Price: € 20,00 / person
KAASPLANK DESSERT
Assortiment van kaasjes als dessert. Ca.150gr per persoon.
More information
Price: € 12,00 / person
RACLETTE TRADITION
Assortiment van 4 klassieke raclettekazen (natuur, Morbier, met mosterd en met witte wijn) (250gr p.p.) met uitjes en augurken en 5 charcuteriesoorten (100gr p.p.): Viande des grisons, Breasola, Coppa, Zwarte Woudham en Saucisson de Savoie
More information
Price: € 16,00 / person
RACLETTE DELUXE
Assortiment van 4 fermier raclettekazen (gerookt, met peper, met daslook en met truffel) (250gr p.p.), vergezeld van zilveruitjes en augurken en 5 fijne charcuteriesoorten (100 gr p.p.): Viande des grisons, Bresaola, Coppa, Zwarte Woudham en Saucisson de Savoie.
More information
Price: € 20,00 / person
ASSORTIMENT FIJNE VLEESWAREN VOOR RACLETTE/FONDUE
Selectie van 5 fijne vleeswaren voor bij uw raclette/fondue (100gr per persoon): Viande des grisons, Bresaola, Coppa, Zwarte Woudham en Saucisson de Savoie
More information
Price: € 7,00 / person
KAASFONDUE TRADITION
De klassieke moitié-moitié: gruyère réserve en Vacherin Fribourgeois, 250 gr p.p.
More information
Price: € 12,00 / person
FONDUE KORBOO CHEESE MASTERS
Fondue van het huis met 4 soorten kaas. 250gr p.p.
More information
Price: € 13,00 / person
FIJNPROEVERSSLAATJE VOOR RACLETTE/FONDUE
Slaatje met vinaigrette als side dish voor uw raclette of fondue
More information
Price: € 3,50 / person
BUTCHER'S PLATE DELUXE
Assortiment van exclusieve Spaanse, Italiaanse en Franse hammen, worsten en andere fijne vleeswaren
More information
Price: € 18,50 / person
NIEUWJAARSTAART DONKERE CHOCOLADE BOURBONVANILLE (6 OF 10 STUKKEN)
Ga voor onze nieuwjaarstaart met chocolade. Op een génoise au cacao vind je een crunch van praliné en een lichte pure chocolademousse en romige vanillebourbon. Het geheel is elegant bedekt met een chocolade spiegelglazuur. Beschikbaar vanaf 28 december tot 10 januari
More information
NIEUWJAARSTAART FRAMBOOS LYCHEE ITALIAANSE MERINGUE (6 OF 10 STUKKEN)
Laat je verleiden door de romigheid van de Italiaanse meringue in deze nieuwjaarstaart. Onder de meringuelaag bevindt zich een amandel dacquoise basis bedekt met een frambozen, lychee en slagroom. Beschikbaar vanaf 28 december tot 10 januari
More information
KERSTBUCHE TARTE FRANÇOISE - NOUGAT FRAMBOOS (2, 5 OF 10 STUKKEN)
Deze kerststronk met framboos en nougat staat garant voor heerlijk uitgesproken zure en intense smaken. Een zachte vanillebiscuit bedekt met een nougat crunch (een mengsel van amandelen en witte chocolade). Op dit koekje ligt een frambozenmousse met een lichte kern van amandelblancemange en gekonfijte citroen. Deze kerststronk met framboos is vervolgens bedekt met een frambozenspiegelglazuur voor nog meer elegantie. Gelimiteerde editie - Beschikbaar vanaf 30 november tot 10 januari
More information
KERSTBUCHE TARTE FRANÇOISE - MANGO PASSIEVRUCHT (2, 5 OF 10 STUKKEN)
Een exotische kerststronk voor warme en zonnige feestdagen. Dat belooft Françoise je met deze kerststronk met een passievruchtmousse, een lichte mangomousse en abrikozenconfijt. Amandelschilfers zorgen voor een knapperige toets. Dit alles rust op een zachte, madeleine-achtig structuur, en is bedekt met mooi mango spiegelglazuur. Gelimiteerde editie - Beschikbaar vanaf 3 december tot 10 januari
More information
KERSTBUCHE TARTE FRANÇOISE - DONKERE CHOCOLADE & BOURBONVANILLE (2, 5 OF 10 STUKKEN)
De heerlijke smaak van chocolade en de zoetheid van vanille zijn bij deze kerststronk perfect in balans. De basis bestaat uit een génoise van cacao en een crunch van praliné voor een extra knapperig karakter. Daar bovenop vind je een creatie van pure chocolademousse met een romige kern van vanillebourbon. Het geheel is bedekt met chocoladespiegelglazuur. Gelimiteerde editie - Beschikbaar vanaf 3 december tot 10 januari
More information
KERSTBUCHE TARTE FRANÇOISE - PRALINÉ KOFFIE (2, 5 OF 10 STUKKEN)
Een opgerolde kerststronk met crème au beurre. Françoise heeft dit traditionele kerstrecept opnieuw onder de loep genomen om deze creatie naar een nog hoger niveau te tillen. Op een laagje knapperig gepofte rijst vind je een koek besmeerd met een praliné van geroosterde hazelnoten en crème au beurre van koffie en dit gerold in de vorm van een kerststronk. Het geheel wordt bedekt met een nieuwe laag crème au beurre van koffie.
More information
WITTE BAGUETTE
Witte baguette
More information
MEERGRANEN BAGUETTE
Meergranen baguette
More information
TAFELBROODJE/KLEINE PISTOLET
Tafelbroodje/kleine pistolet
More information
FOCCACIA
Foccacia
More information
OLIJVENBROOD
Olijvenbrood
More information
NOTENBROOD
Notenbrood
More information
NOTEN-ROZIJNEN BROOD
Noten-rozijnen brood
More information
NOTEN-ROZIJNEN-VIJGEN BROOD
Noten-rozijnen-vijgen brood
More information
ROGGEBOL ROZIJNEN
Roggebol rozijnen
More information
CRÉMANT DE LOIRE AMPLITUDE ET FINESSE 2013
Domaine des Hautes Vignes
More information
CHAMPAGNE MICHEL LITTIÈRE EXTRA BRUT
De Cuvée Extra Brut heeft een lage dosis suiker. Er is een balans tussen de drie druivensoorten uit de CHampagne. Een langere rijpingsperiode in de kelders ontwikkelt rijke en fruitige aroma's met een frisse toets.
More information
DOM. BOUCHIÉ-CHATTELIER: POUILLY FUMÉ 'PREMIER MILLÉSIME` AOC 2019
Dom. Bouchié-Chattelier: Pouilly Fumé 'Premier Millésime` AOC 2019
More information
DOMAINE VENDANGE - ROUSSETTE DE SAVOIE 2020
Domaine Vendange - Roussette de Savoie 2020. Ideaal om uw raclette of kaasfondue te begeleiden!
More information
CHÂTEAU ROLLAN DE BY 2016
Château Rollan de By 2016
More information
The image is purely for information

Order

Order

Your order will be processed promptly and correctly

Fresh products

Fresh products

Our products are traditionally prepared and of high quality

Talent in the house

Talent in the house

Our years of experience ensure top quality

Assortiment

Assortiment

We have more than 200 cheeses in our range that are expertly matured.